Proiect social european dedicat formarii si dezvoltarii profesionale in Regiunea Sud Muntenia

Data:

Proiectul intitulat „Imbunatatirea capacitatii de ocupare a fortei de munca in Regiunea Sud Muntenia, utilizand metode inovative de formare profesionala“ a fost lansat marti la Calarasi.
Proiectul a inceput in luna iunie 2011 si are o durata de 24 de luni. Acesta se deruleaza sub sloganul „Gaseste cu noi drumul!“ si se adreseaza persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca precum tineri someri de lunga durata, persoane inactive pe piata muncii din judetul Calarasi.
Solicitantul, Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (INCDBA), va implementa proiectul in parteneriat cu Fundatia Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie – Filiala Calarasi, National Technological Canned Food and Food Products Research Business – Spania, SC Exclusiv Houston NPA SRL – Bucuresti si SIVECO Romania SA – Bucuresti.
Pe parcursul implementarii proiectului, INCDBA impreuna cu partenerii sai va conduce un studiu pe un numar de 300 de persoane din judetul Calarasi aflate in cautarea unui loc de munca. Scopul studiului este sa determine nevoile de dezvoltare ale acestor persoane pentru a le creste sansele de angajare.
De asemenea, acestia vor oferi consiliere si orientare pe piata muncii pentru 75 de persoane si cursuri autorizate de formare profesionala pentru 75 de persoane. Partenerii isi propun o tinta de angajare de cel putin 30% si asistenta pentru cel putin zece persoane in procesul de initiere a unei afaceri.
La evenimentul desfasurat marti la Calarasi au participat reprezentanti ai INCDBA, Scolii Romane de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie – Filiala Calarasi, SIVECO Romania SA – Bucuresti, S.C. Exclusiv Houston NPA SRL – Bucuresti, Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Calarasi si Prefecturii Judetului Calarasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...