Un proiect de mediu pentru municipiu va demara in aceasta primavara

Date:

Un proiect de mediu care vizeaza amenajarea de spatii verzi si cai de acces in jurul unui lac din municipiul Giurgiu in valoare de 1,5 milioane de lei va demara in aceasta primavara.
„La Ministerul Mediului am avut succes ieri cu un proiect de mediu privind amenajarea unei zone verzi, iluminatului si a cailor de acces in zona lacului de agrement construit in municipiul Giurgiu, amenajari care vor costa aproximativ 15 miliarde de lei vechi“, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu.
El spune ca este satisfacut de acest succes privind aprobarea finantarii unui astfel de proiect pentru ca proiectele reprezinta „singura sursa de dezvoltare locala“.
Primarul municipiului spune ca pentru dezvoltarea orasului mai exista si un proiect romano-bulgar privind dezvoltarea infrastructurii in zona de frontiera, proiect care se va derula pana in anul 2013 si prin care se vor realiza mai multe cai de acces si doua sensuri giratorii in punctele intens circulate din oras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...