Un proiect cu finantare europeana, lansat la Calarasi

Cele mai citite

Proiectul intitulat „A doua sansa in ocupare pentru grupurile vulnerabile cu risc de excluziune sociala“ va fi lansat joi la Calarasi.
Proiectul se implementeaza la nivel regional in doua regiuni de dezvoltare ale Romaniei, Bucuresti-Ilfov si Sud Muntenia, pe o perioada de 34 de luni si are o valoare de peste 15 milioane lei, din care aproape 13,8 milioane lei asistenta financiara nerambursabila.
Acesta este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 si are ca obiectiv general facilitarea integrarii sau reintegrarii pe piata muncii a persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile, in acest caz persoanele de etnie roma, persoanele aflate anterior in detentie si delincventii juvenili, in scopul evitarii excluziunii sociale, marginalizarii, discriminarii si riscului de saracie, prin implementarea de planuri individualizate de reintegrare sociala, planuri de formare profesionala pentru dezvoltarea aptitudinilor si a calificarilor de baza ale acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie