Programul „Bani de liceu“ ofera sprijin financiar elevilor din judetul Ilfov

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Eleva de liceu
Eleva de liceu

Pana la data de 1 octombrie elevii si-au putut depune cererile pentru ajutorul financiar acordat prin programul „Bani de liceu“.

Suma stabilita pentru anul 2010-2011 este de 180 de lei si se acorda pe durata cursurilor scolare. Intre 1 si 23 octombrie, reprezentantii autoritatilor locale vor efectua anchete sociale, in cadrul carora vor verifica toate cererile depuse. Inspectoratul Scolar Judetean Ilfov va analiza, pana pe 28 octombrie, aceste cereri, urmand ca la sfarsitul lunii in curs sa publice listele cu numele beneficiarilor de fonduri.

Elevii care nu se vor gasi pe lista vor putea depune contestatii intre 28 octombrie si 2 noiembrie. Apoi, pe 6 noiembrie vor fi afisate rezultatele finale ale selectiei, care vor putea fi gasite pe site-ul Ministerului Educatiei.

Contestatiile trebuie depuse in timp util.

Andreea Chicus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie