Prognoza meteo

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Astazi vremea se va mentine racoroasa in toata tara, dar veste buna este ca mai scapam de norii aducatori de ploaie. Vantul va sufla tare in mai multe regiuni, iar la munte, pe creste, vor fi intesificari ale vantului.

In partea de nord a tarii sansele de precipitatii sunt minime. La fel si in centrul tarii, unde maximele zilei nu vor depasi 19-20 de grade Celsius.

Vantul va bate mai tare in partea de sud a tarii. Cerul va fi mai mult senin, iar mercurul din termometre se va opri astazi la valoarea de 25 de grade.

In sud-estul tarii vom avea 24 de grade si o zi perfecta de toamna. Soarele este prezent la datorie, vantul isi face si el simtita prezenta, mai ales la mare.

Moldovenii, desi vor avea si ei parte de soare toata ziua, vor avea de infruntat temperaturile scazute. 15-16 grade va fi maxima zilei in aceasta zona, iar vantul puternic va accentua senzatia de frig.

In capitala si in judetul Ilfov, termometrele nu vor arata mai mult de 25 de grade,  dar nu vor fi toate resimtite din cauza vantului, care va bate destul de puternic intreaga zi.

Andreea Chicus

Ultimele articole

Angajații TESA de la Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă acțiunile de PROTEST!

În intervalul orar cuprins între 10:00 și 12:00, protestul angajaților TESA din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a...

Primarul comunei Bălăceanu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă a localității

Primarul Gică Geangoş anunță cu entuziasm că, odată cu obținerea finanțării necesare, proiectul din comuna Bălăceanu pentru modernizarea sistemului...

ANM: Zona montană a județului Buzău – sub COD PORTOCALIU de viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de importanță ridicată, de tip Cod portocaliu, pentru fenomenele meteorologice...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ