Prognoza meteo

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Azi vremea se va incalzi usor in toata tara, cu toate ca norii vor mai aparea pe cer in cea mai mare parte a tarii. In nordul si vestul Romaniei, norii vor acoperi cerul aproape intreaga zi, unde e posibil sa ploua spre seara, mai ales in Maramures.

In centrul tarii, ploi scurte vor fi posibile abia spre seara. Temperaturile vor ajunge la 29 de grade in vest si 25 de grade Celsius in partea centrala.

Norocosi sunt cei de sudul tarii, deoarece vara nu mai vrea sa plece de aici. Maximile zilei vor fi de 30-31 de grade.

Dobrogenii vor avea parte de cer mai mult noros, iar in Delta va ploua. Mercurul din termometre va indica aici in jur de 25 de grade.

In estul tarii va ploua in cea mai mare parte a zilei. Si aici termometrele vor indica 25 de grade.

In Bucuresti si in judetul Ilfov, peisajul va fi format din soare dar si din nori, insa nu vor fi unii aducatori de ploaie. Aici mercurul din termometre se va opri in jurul valorii de 29 de grade.

Andreea Chicus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie