Prognoza meteo

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Ziua de astazi vine cu vreme frumoasa si calda pentu locuitorii Romaniei. Sanse scazute de ploaie sunt posibile spre seara, doar in zonele montane si in partea de est a tarii.

Sudul Romaniei va fi astazi cel mai insorit. Soarele bland si vantul care va sufla slab ne vor aduce aminte de zilele trecute de vara. Daca dimineata a fost un pic mai racoroasa, la amiaza mercurul din termometre va urca pana la 28 de grade Celsius.

In Dobrogea vremea va fi placuta. Maxima zilei va fi de 25 de grade, iar turistii aflati la mare vor avea parte de o zi perfecta pentru plaja.

Moldovenii vor avea de-a face cu  multe ploi, dar de scurta durata, insa acest lucru se va intampla mai mult spre dupa-amiaza. La Galati, termometrele vor indica 24 de grade.

In Bucuresti si in judetul Ilfov, vremea va fi din nou placuta si calda. Maxima zilei va fi de 27 de grade, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Andreea Chicus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img