Produse alimentare bulgăreşti, fără documente de provenienţă

Data:

politie frontiera produseMiercuri, 17 iunie, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Hârşova au oprit pentru control, pe DN 2A, un autoturism marca Ford Courier, de culoare albă, ce se îndrepta către municipiul Slobozia.

În urma controlului auto, s-a constatat prezenţa unor produse alimentare, cum ar fi napolitane, făină, cafea, arahide şi seminţe, având mărci bulgăreşti, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Conform declaraţiei lui N. Cosmin, în vârstă de 25 ani, produsele, în valoare de 1.200 lei, urmau să fie comercializate la diferiţi agenţi economici din zonă. Faţă de persoana în cauză s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 1.000 lei, iar bunurile transportate au fost confiscate şi depuse la camera de corpuri delicte din cadrul I.J.P.F. Ialomiţa.

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Luni se deschide porțiunea de autostradă dintre Glina și Vidra

Din 15 aprilie, începând cu ora 14:00, o nouă...

Un urs a fost observat în localitatea Ciolpani

Sâmbătă dimineață, locuitorii din Ciolpani și Snagov, au primit...