Producatorii agricoli din Braila sustin ca ministrul Agriculturii este dezinteresat de problemele din domeniu

Data:

Reprezentantii Asociatiei Producatorilor Agricoli (APA) Braila sustin ca ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, amana repetat intalnirea cu ei, motiv pentru care o delegatie a agricultorilor va merge saptamana viitoare la sediul Ministerului Agriculturii pentru un dialog cu ministrul Stelian Fuia.
„Domnul ministru a fost invitat la Braila pentru o dezbatere tematica, extrem de importanta si urgenta, in contextul dezastrului provocat de seceta din toamna trecuta si primavara curenta. Desi a acceptat fara nicio retinere, gaseste permanent motive pentru amanari. In aceste conditii, o delegatie a reprezentantilor agricultorilor va fi prezenta miercuri, 18 aprilie, la sediul Ministerului Agriculturii, pentru o ultima tentativa de dialog cu domnul ministru Stelian Fuia“, se arata intr-un comunicat remis joi de APA.
Producatorii agricoli din Braila constata „manifestari de nepasare, dezinteres si responsabilitate limitata fata de problemele grave din agricultura, dar si atitudinea sfidatoare fata de agricultori, pe care le afiseaza cu dezinvoltura, inca de la inceputul mandatului sau, ministrul Agriculturii, Stelian Fuia“.
Agricultorii braileni sustin ca au ajuns „in pragul disperarii“ din cauza pierderilor foarte mari prin calamitarea culturilor de toamna, deficitului major de apa din sol, care afecteaza si culturile de primavara, costurilor crescute pentru materiile prime, o piata dezordonata, scapata de sub control si o sustinere financiara pe ultimul loc in Uniunea Europeana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Băile Siriu reintră în circuitul turistic

În mijlocul unui peisaj măreț, la poalele munților, o...

În Ilfov un bărbat a fost arestat pentru că a mutilat doi câini

Poliţiştii din judeţul Ilfov au reţinut un individ suspectat...