Probleme şi în unităţile sanitare, din cauza crizei

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

spitalecosmaSpitalele din Prahova au nevoie de 770.000 de lei pentru plata apei, căldurii şi a energiei electrice

„Banii sunt tot mai puţini, aşa că fiecare trebuie să se descurce doar cu ceea ce primeşte“. Acest anunţ tranşant a fost făcut de reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate Prahova, la întâlnirea pe luna noiembrie, desfăşurată în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean, cu managerii spitalelor şi autorităţile prahovene. În cadrul reuniunii, reprezentanţii unităţilor sanitare au informat că este nevoie de 770.000 de lei, pentru a acoperi cheltuielile cu apa, agentul termic şi energia electrică. În replică, reprezentanţii CAS Prahova au declarat că, până la sfârşitul anului, nu se poate vira decât 50% din această sumă.

„Dacă va fi nevoie, voi opri asfaltările sau alte lucrări publice, dar spitalele nu vor rămâne fără apă, căldură sau energie electrică“, a declarat preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma

Prezent la discuţii, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a declarat că situaţia trebuie rezolvată şi că unităţile sanitare vor primi sprijinul necesar din partea autorităţilor prahovene. Şeful Consiliului Judeţean a aprobat astfel repartizarea a 700.000 de lei către spitalele prahovene, pentru acoperirea datoriilor pe care aceste unităţi le înregistrează în trimestrul al IV- lea al acestui an. Totodată, Mircea Cosma le-a dat asigurări managerilor spitalelor că „dacă va fi nevoie, va opri asfaltările sau alte lucrări publice, dar spitalele nu vor rămâne fără apă, căldură sau energie electrică“.
Mădălina Zamfir

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img