PRM a adus alimente sinistratilor din comuna buzoiana Vintila Voda

Cele mai citite

Vineri, 17 februarie, in prezenta presedintelui Corneliu Vadim Tudor, din fata sediului central al Partidului Romania Mare (PRM) a plecat spre comuna Vintila Voda, din judetul Buzau, un important ajutor umanitar pentru sinistratii din aceasta localitate.

Celor aflati acum in suferinta le-au fost distribuite 1.000 de piini calde (proaspat scoase din cuptor), 600 de sticle de apa minerala, mezeluri, ulei, zahar, malai, faina, paste fainoase, orez, conserve din carne de porc, sucuri, dulciuri, paturi, articole de imbracaminte. De asemenea, in ajutor au fost incluse si jucarii si mingi, pentru ca micutii acestei comune sa se bucure de farmecul copilariei, chiar si in aceste vremuri grele. Liderul PRM le-a daruit satenilor mai multe Biblii, calendare ortodoxe, numeroase carti si dictionare, precum si exemplare, cu autograf, din lucrarile sale, pentru cele doua scoli din localitate si pentru Biblioteca comunala, ca si mai multe CD-uri cu Muzici Nationale.
Inainte de a pleca spre Buzau, toate aceste ajutoare au fost sfintite de catre un sobor de preoti: parintele Emil Caramizaru si parintele Vladimir Lapte, de la Biserica Sf. Gheorghe Nou.
La ceremonie au fost prezenti colonel (r) Dan Zamfirescu si prof. Adrian Popescu, vicepresedinti ai partidului, Dorel Vulpoiu, presedintele organizatiei PRM a Sectorului 1 si secretar executiv al Biroului Permanent, Silviu Craescu, consilier al presedintelui PRM, Gavril Capalnas, precum si mai multi membri ai Organizatiei de Tineret Romania Mare – Victor Ionitescu, Ionut Dorobat, Vlad Stancescu, Alexandru Zaharia.
Reprezentantii PRM au fost salutati la sosirea in comuna buzoiana de catre Maria Burtel, viceprimar al localitatii, si Buga Sfintes, presedintele organizatiei locale a partidului. Locuitorii comunei Vintila Voda au rugat sa se transmita liderului PRM cele mai calde multumiri pentru ajutorul acordat, precum si urarea lor de multa sanatate, pentru acesta si familia sa, ei exprimindu-si convingerea ca numai Tribunul si partidul pe care l-a fondat si pe care il conduce cu aceeasi intelepciune pot scoate tara din dezastrul pe care il cunoaste astazi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident...

Alte articole din aceasta categorie