Prinsi in flagrant la furat, in localitatea Pantelimon

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Barbat arestat
Barbat arestat

Politistii din orasul Pantelimon au prins in flagrant trei barbati, in timp ce furau trei porti din fier forjat de la un imobil din localitate. Suma prejudiciului ajungea la 13.000 de lei, dar oamenii legii l-au recuperat in totalitate si l-au redat partii vatamate.

Barbatii, un tanar de 23 de ani din Pantelimon, un barbat de 34 de ani din aceeasi localitate si un altul de 44 de ani din Valea Argovei, judetul Calarasi au primit mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, pentru furt calificat.

Andreea Chicus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Coaliția PNL-PSD hărțuiește jurnaliștii incomozi și răsplătește presa obedientă

In ultimul raport al Departamentului de Stat al SUA privind respectarea drepturilor omului de către România se arată faptul...
- Advertisement -spot_img

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img