Prinsi de oamenii legii din Calarasi cu tigari de contrabanda

Cele mai citite

Tigari de contrabanda
Tigari de contrabanda

Peste 30 de politisti calaraseni au perchezitionat locuintele a sapte persoane suspecte de pe raza comunei Modelu.

In baza autorizatiei de perchezitie emise de Judecatoria Calarasi si a informatiilor detinute de oamenii legii de la Biroul de Ordine Publica Rural Calarasi, impreuna cu agentii posturilor de Politie Modelu, Roseti si Cuza-Voda, sprijiniti de lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Calarasi si o echipa de Interventie Rapida, au efectuat descinderi la domiciliul a sapte persoane suspecte din comuna Modelu. In locuintele a doua dintre persoanele verificate s-au gasit 324 de pachete de tigarete si respectiv 365 de diferite marci, care aveau aplicate timbre fiscale emise de autoritatile din Ucraina si Republica Moldova.

Cele doua persoane au fost sanctionate contraventional cu amenda de 2000 de lei, conform legii privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite. De asemenea, 689 de pachete de tigari, in valoare de peste trei mii patru sute de lei au fost ridicate in vederea confiscarii.

Totodata, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infraciunii de evaziune fiscala, ascunderea bunului sau sursei impozabile sau taxabile, fapta pedepsita de legea pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale si de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara pentru produse identice sau similare si care il pejudiciaza pe titularul marcii inregistrate, conform legii privind marcile si indicatiile geografice.

La domiciliul unuia dinre suspecti s-au mai gasit produse industriale pentru care acesta nu detinea documente de provenienta pentru activitatile de comertdesfasurate, fiind sanctionat contraventional. Intreaga cantitate, in valoare de doua mii de lei a fost ridicata in vederea confiscarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img