Principele Radu si-a lansat la Buzau cartea „Provizoratul istoric“

Cele mai citite

Principele Radu si-a lansat vineri cartea „Provizoratul istoric“, la Buzau, in prezenta a peste 50 de personalitati ale vietii publice.
„Este o onoare pentru publicul buzoian de a-l avea in mijlocul sau pe Alteta sa Regala, principele Radu, care si-a efectuat stagiul militar pe meleagurile noastre. Este o carte extraordinar de actuala, bine documentata, scrisa cu profesionalism, strabatuta de un filon al patriotismului activ“, a spus colonel (r) Mihai Goia.
La randul sau, Principele Radu a declarat, pentru AGERPRES, ca, desi sunt peste 20 de volume pe care le-a scris incepand cu anul 1997, aceasta este cartea „cu cea mai mare cautare si cea mai rapida cale catre inima oamenilor“.
„Cred ca acest lucru nu se datoreaza talentului meu literar sau profunzimii cu care tratez subiectele, cat nevoii oamenilor de a vorbi despre aceste lucruri. (…) Este probabil un moment istoric in care oamenii au nevoie sa puna la punct coloana vertebrala a natiunii, statul, manunchiul de institutii publice, ce reprezinta si incarneaza speranta romaneasca. (…) Institutiile publice sunt mai ambigue si mai putin respectate decat au fost vreodata si se vede o discrepanta extraordinara intre competenta si competitivitatea din ce in ce mai mare din viata privata si dilentantismul din ce in ce mai pronuntat al celor care servesc domeniul public“, a sustinut acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Interpolul îl caută pe un proxenet care a traficat o minoră prin metoda „Loverboy” după ce a convins-o că e gravidă

În urma unui proces pentru trafic de minori, un bărbat din Pitești a fugit din România. Acesta a fost...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img