Primarul PC de la Sarulesti va candida la localele din 2012 din partea PDL

Data:

Primarul conservator al comunei Sarulesti, Nicolae Ghedzira, va candida la alegerile locale de anul viitor din partea democrat-liberalilor.
Anuntul a fost facut joi, intr-o conferinta de presa, de presedintele Organizatiei judetene Calarasi a PDL, Stelian Fuia.
„M-am hotarat sa candidez din partea formatiunii democrat-liberale in 2012 (…) luand in consideratie mai multe obiective pe care comuna le are si cand ma gandesc la obiective pot sa spun ca este vorba de un anumit tip de dezvoltare pe care sper in felul acesta sa pot sa o asigur mai usor decat am putut sa o fac pana acum“, a afirmat, in conferinta de presa, primarul Nicolae Ghedzira.
El a apreciat ca este in interesul sau si al localitatii sa faca acest pas.
„A fost o alegere grea, recunosc. Partidul Conservator e un partid mic, unde relatiile sunt extrem de personale. Sunt oameni pe care ii apreciez acolo, (…) dar cred ca interesele localitatii si dupa aceea ale mele ar trebui sa ma determine sa iau aceasta pozitie“, a afirmat Ghedzira.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Luni se deschide porțiunea de autostradă dintre Glina și Vidra

Din 15 aprilie, începând cu ora 14:00, o nouă...

Un urs a fost observat în localitatea Ciolpani

Sâmbătă dimineață, locuitorii din Ciolpani și Snagov, au primit...