Primarul orașului Balș a oficializat semnarea contractului pentru construcția a 30 de apartamente, situate pe strada Cireșului

Data:

Primarul orașului Balș, Cătălin Rotea, a oficializat semnarea contractului pentru proiectarea și realizarea a 30 de apartamente noi, special destinate tinerilor. Această investiție, în valoare de 14 milioane de lei, este realizată în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

În cel mult două luni, lucrările vor demara pe strada Cireșului. Termenul de finalizare este stabilit pentru anul 2025.

Am semnat contractul de proiectare și execuție lucrări pentru 30 de noi apartamente destinate tinerilor din orasul Balș.

Lucrările vor incepe în maxim 2 luni de zile , pe un teren al Primăriei de pe strada Ciresului si vor fi finalizate in 2025, oferind oportunități de locuire accesibilă și sigură”, a transmis primarul oraşului Balş, Cătălin Rotea.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...