Primarul Nicolae Dragu isi cere scuze public pentru atitudinea din ultima seara dedicata Zilelor Municipiului Calarasi

Data:

Zilele municipiului Calarasi
Zilele municipiului Calarasi

„Sunteti niste javre, exact cum i-a zis si politia presedintelui. La revedere, javrelor… N-o sa mai aveti primar niciodata in viata voastra. Ati fost in mizerie. V-am scos din mizerie. Asta este multumirea voastra? Nu va este rusine, nemernicilor!? Voi nu reprezentati Calarasiul! O haita de derbedei si golani! La revedere! Huiduiti, de ce? Huiduiti… V-am scos din mizerie? Huo!“

Astfel s-a adresat primarul municipiului Calarasi, Nicolae Dragu, multimii in ultima seara a zilelor dedicate implinirii a 415 de la atestarea Calarasiului. De fapt, nu mai este o noutate pentru nimeni ca primarul Nicolae Dragu a fost „vedeta“ primelor pagini ale ziarelor centrale cat si a emisiunilor de tv si radio. In replica, la cateva zile acesta a emis un comunicat de presa in care cere scuze oamenilor prezenti pe platoul din fata Prefecturii din seara cu pricina.

„Evenimentele care au marcat aniversarea a 415 ani de la atestarea documentara a Municipiului Calarasi au fost speciale, menite sa creasca gradul de vizibilitate a urbei noastre la nivel national si international. Participarea unor oameni de cultura, a unor personalitati de renume precum si a invitatilor nostri speciali din orasul Calarasi, R. Moldova; orasul Dve Mogili, Bulgaria; orasul Bielsk Podlaski, Polonia si Raionul Svetlogorsk, Belarus au adus o valoare deosebita Zilelor Municipiului din acest an. Alaturi de delegatiile oficiale a oraselor infratite ne-au onorat cu prezenta si reprezentantii Misiunilor Diplomatice ale tarilor respective in Romania. Aceasta s-a datorat dorintei comune de a pune temelia unei Asociatii Internationale a Oraselor Infratite, lucru consfintit prin semnarea Declaratiei de Intentie in data de 24.09.2010 la Calarasi, de catre reprezentantii legali ai oraselor partenere in acest proiect inedit si unic in Europa, prin cele cinci orase din cinci tari diferite, toate avand Acord de Colaborare semnat intre ele. Ne-a bucurat prezenta multor calaraseni la manifestarile pe care le-am organizat, ceea ce ne motiveaza si ne obliga ca la urmatoarea editie sa ne pregatim si mai temeinic pentru a putea oferi oamenilor, in slujba carora ne aflam, prilej de bucurie si de amintiri frumoase. Ma folosesc de acest prilej pentru a adresa multumiri tuturor celor care au sprijinit organizarea Zilelor Municipiului Calarasi din acest an, dandu-ne posibilitatea de a oferi cetatenilor nostri cateva zile de manifestari cultural-artistice. Multumim si tuturor celor care s-au aflat in calitate de beneficiari ai acestei manifestari, care au dat sens muncii noastre. Adresez scuze cetatenilor aflati in Piata Prefecturii in seara de 26 septembrie pentru incidentul produs si mentionez ca acele cuvinte spuse la manie erau adresate grupului de huligani care m-au agresat, nu numai verbal dar si fizic in drum spre scena, calarasenii nefiind reprezentati de asemenea persoane cu un comportament care nu face cinste orasului nostru. In calitatea mea de primar, imi cer scuze in fata cetatenilor pentru ca in acea seara am fost un om simplu, cazand in capcana si reactionand impulsiv la o situatie creata de persoane rauvoitoare care nu au dovedit altceva decat ca nu sunt cetateni onorabili ai acestui oras“, se arata in comunicatul primit la redactie si semnat: primarul Municipiului Calarasi, Nicolae Dragu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Luni se deschide porțiunea de autostradă dintre Glina și Vidra

Din 15 aprilie, începând cu ora 14:00, o nouă...

Un urs a fost observat în localitatea Ciolpani

Sâmbătă dimineață, locuitorii din Ciolpani și Snagov, au primit...