Primarul municipiului Giurgiu reclama ca orasul a fost vandalizat in timpul sarbatorilor pascale

Date:

Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, este nemultumit de faptul ca orasul a fost vandalizat in timpul sarbatorilor pascale.
„Oamenii nostri nu prea respecta munca noastra din administratia locala. Raufacatori au intrat si in cimitire si au facut ce au vrut, s-au distrat luand la tinta 28 de globuri de iluminat stradal in Parcul Elevilor, nu inteleg cine sunt faptasii, dar trebuie sa luptam pe toate fronturile sa eliminam aceste lucruri neplacute“, a declarat marti primarul Lucian Iliescu, intr-o conferinta de presa.
Potrivit edilului, in timpul sarbatorilor pascale si a sarbatorii municipiului Giurgiu, de Sfantul Gheorghe, toate fortele de ordine s-au concentrat in centrul municipiului si oamenii certati cu ordinea au profitat de acest fapt si au vandalizat cartierele periferice.
„Ma doare ca am facut un tur de forta sa facem ordine si curatenie in oras de Pasti, am muncit zi lumina sa facem ceva pentru oras si imi pare nespus de rau ca nu respectam acest lucru“, a completat Lucian Iliescu.
Primarul spune ca in cimitire au fost deranjate morminte si au fost luate toate obiectele din fier constand in gardulete si alte aranjamente si, in aceasta situatie, s-a gandit ca in zilele de sambata si duminica lucratorii de la administratia domeniului public si privat din municipiu sa patruleze in zona cimitirelor pentru a fi evitate astfel de situatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...