Primarul municipiului crede ca guvernantii ar trebui sa consulte si administratiile locale in luarea deciziilor

Date:

Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, crede ca legile care privesc administratiile publice locale ar trebui luate de guvernanti doar dupa consultarea administratiilor locale.
„Primarii de municipii din Romania sunt constituiti in Asociatia Municipiilor din Romania (AMR) si, de-a lungul timpului, am ajutat prin aceasta asociatie foarte mult legalitatea sanatoasa pentru Romania in acest domeniu, am avut proiecte, dar acum constat ca numai exista seriozitate, iar guvernantii manifesta lipsa de interes pentru noi pentru ca legile in domeniu se dau fara a fi macar consultati“, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, edilul giurgiuvean.
El spune ca, astfel, administratiile locale s-au trezit ca in ultimul trimestru din anul 2010 au ramas fara buget si nu au fost consultate cu privire la dificultatile pe care le au de intampinat.
„In astfel de situatii ar trebui sa se solicite avizul de consultanta si de la AMR, noi nu putem anula astfel de decizii cum a fost Ordonanta 63 care a prevazut reducerea bugetului pe anul 2010, dar macar sa fim consultati“, a completat Lucian Iliescu.
Primarul municipiului Giurgiu spune ca a constatat o lipsa de interes chiar la nivelul conducerii AMR si exista propunerea ca si aceasta sa fie inlocuita, dar insista asupra faptului ca forta in Romania sta in administratiile locale, iar acum acestea nici nu mai sunt bagate in seama de guvernanti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...