Primarul din Pantelimon a părăsit oficial PSD și va candida din partea PNL

Date:

UBI BENE, IBI PATRIA” (Unde e bine, acolo e patria)

Astăzi, primarul Marian Ivan a anunțat oficial ceea ce se știa de ceva vreme: trecerea la PNL. De altfel o mișcare politică inteligentă: părăsește o corabia care ia tot mai multă apă și, totodată, scapă de un contracandidat (Culeafă). Un amănunt interesant este faptul că Marian Ivan este finul cuplului Pandele-Firea.

Își începe cariera politică în 2004, ca și consilier local PSD. În 2008 este ales primar din partea PDL. În 2012, trece cu arme și bagaje la PNL, pentru ca în 2014 să revină în PSD, cu celebra declarație Nu sunt trădător, de fapt m-am întors acasă”. Casă care în anul 2020 se pare că i-a devenit, din nou, neîncăpătoare. Având în vedere valul de nemulțumiri ce ne parvine din Pantelimon, această trecere la PNL era singura care putea să-i securizeze mandatul.

Iată și declarația publică a acestuia, făcută în cursul zilei de azi:

„Dragi concetăţeni, aşa cum mă cunoaşteţi ca primar, știți că singurul lucru care mă ghidează în activitatea şi în opţiunile mele este dezvoltarea oraşului nostru, iar pentru acest lucru voi face tot ceea ce cred că este necesar, orice schimbare pe care o voi considera utilă pentru binele tuturor locuitorilor orașului nostru. Viaţa, uneori înseamnă schimbare pentru a putea merge înainte, pentru a putea progresa. Acum este timpul schimbării pentru că există o opţiune mult mai bună pentru Pantelimon. M-am gândit mult în ultimele luni la drumul pe care îl voi avea de urmat, pentru a putea duce proiectele la capăt pentru Pantelimon, pentru a putea să îmi aduc la îndeplinire obiectivele ca primar, pentru a putea accesa finanţările indispensabile dezvoltării oraşului și am hotărât să fac o schimbare.
Am luat decizia să mă alătur echipei PNL, singura care, în acest moment, îmi poate oferi stabilitatea, forţa şi siguranţa că fiecare proiect pe care l-am început va fi terminat.
Probabil, unii dintre dumneavoastră veţi judeca această decizie, însă am rugămintea să încercaţi să nu judecaţi deciziile omului Marian Ivan, ci pe ale primarului Marian Ivan. Privind din aceasta perspectivă, am convingerea că veţi înţelege mai bine de ce, uneori, pentru a progresa este nevoie să schimbi drumul pe care mergi.
În încheiere, vă cer tuturor celor care aveţi încredere în mine să îmi fiţi alături în noul meu proiect politic, să daţi încrederea voastră noii mele echipe PNL şi să mergem mai departe cu forțe proaspete, pentru ceea ce ne dorim cu toţii: să facem din Pantelimon, casa pe care ne-o dorim cu toții. Dumnezeu să ne ajute!”

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...