Primarul de sex neutru…

Date:

Foto din Curriculum Vitae al primarului, postat pe site-ul primariei: http://www.topoloveni.ro
Foto din Curriculum Vitae al primarului, postat pe site-ul primariei: http://www.topoloveni.ro

In Romania zilelor noastre poti intalni orice, trebuie doar sa stii sa nevighezi pe internet sau pur si simplu sa mergi pe strada.

Ceea ce va prezentam acum nu este o stire de senzatie….este  dovada vie ca exista oameni fara sex sau sunt dotati cu organe din ambele sexe, asa cum mai sunt numiti stiintific: hermafroditi.

Nu ne-am putea gandi niciodata ca primarul orasului Topoloveni, din judetul Arges, Gheorghita Botarca, nu ar sti ce este un curriculum vitae si nu ar cunoaste cu adevarat cum se completeaza acesta, ba mai mult, nu ne-am putea gandi ca dansul nu stie ce sex are……

Probabil ca a fost doar un moment de extrema sinceritate  si a postat pe site-ul primariei un curriculum vitae inedit, in care isi declara neutralitatea din punct de vedere sexual…ori cine stie ce-a gandit edilul sau cel care a completat CV-ul in locul sau… Urmariti linkul pentru a va face o parere.

Si daca locuitorii din Topoloveni au avut vreodata probleme reale de comunicare, iata ca primarul le-a sarit in ajutor cu proiectul:,,Vom comunica mai mult, mai sincer , mai usor „, initiat in anul 2000, din fonduri Phare.

Ei vedeti….acum stim de ce a rezistat edilul in functie din 1989 pana in prezent. Oare domnul primar e neutru si din punct de vedere politic?

Angelica Biruta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...