Primarul comunei Snagov pregăteşte proiecte ample

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Într-un interviu acordat Televiziunii Ilfov TV, primarul comunei Snagov, Muşat Apostol, a declarat că are pregătite numeroase proiecte pentru localnici. Acesta a ţinut să menţioneze că, deşi în Snagov există câteva probleme de organizare şi chiar financiare, determinate de criza economică, pe agenda sa se înscriu proiecte ample destinate dezvoltării comunei Snagov.
În ceea ce priveşte utilităţile, primarul a menţionat că nu sunt probleme mari, toate localităţile având apă şi canalizare. Cu toate acestea, în satul Snagov firma care a contractat programul privind canalizarea şi staţia de epurare a stopat lucrările, nemaiavând fonduri pentru a continua proiectul. Pentru a rezolva însă această problemă, edilul a subliniat că se află în discuţii amănunţite cu Ministerul Dezvoltării.
Unul dintre proiectele majore pe care primarul doreşte să le realizeze vizează drumul judeţean, care a intrat în reparaţii şi pe care doreşte să îl transforme într-unul modern. Conform planurilor primarului, acesta va beneficia de piste pentru biciclete, dar şi de trotuare amenajate. Printre  proiectele vizate de primărie se află şi construirea unei grădiniţe cu program prelungit până în luna septembrie a acestui an, anveloparea a cel puţin 16 blocuri şi igienizarea primăriei, în cadrul căreia, din anul 1990, nu s-a mai făcut nici o reparaţie. Deşi fonduri de la stat nu sunt suficiente, primarul este optimist, menţionând că există şi o Hotărâre de Guvern care oferă perspective în acest sens.
Edilul are în vedere construirea unei staţiuni balneoclimaterice la Ferma Vlăsiei care, în opinia acestuia, va aduce bani la bugetul statului. Parcul Snagov constituie o prioritate pentru primarul Muşat Apostol, acesta încercând să readucă obiectivul la valoarea pe care a avut-o în anii precedenţi, oferindu-le locuitorilor şi nu numai, un spaţiu de recreere pentru zilele de weekend.
Legat de spaţiile de joacă pentru copii, primarul a amintit de baza sportivă foarte dezvoltată, cu terenuri sintetice, un exemplu în acest sens fiind cea din satul Ceofliceni. În satul Snagov există deja două proiecte de acest gen. Aici persistă, totuşi, un inconvenient legat de situaţia unor terenuri, însă, după rezolvarea acestei probleme, primarul speră că cele două proiecte vor fi finalizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Mai mult de 400 de mașini second-hand au fost retrase de pe piață de către OPC

Peste 400 de vehicule second-hand au fost optite de la comercializare în urma unor inspecții efectuate de către inspectori...

Alte articole din aceasta categorie