Primarul comunei Smeeni a provocat un accident soldat cu rănirea a două persoane

andrei-ionPrimarul comunei Smeeni, Andrei Ion, a produs un accident de circulatie în urma căruia două persoane, pe care primarul le luase la ocazie, au fost ranite.
Potrivit inspectorului Remus Nicula de la Poliţia Rutieră Buzău, accidentul s-a produs, vineri, pe drumul judeţean 203 D, în afara localităţii buzoiene Maxenu, după ce maşina condusă de un bărbat de 51 de ani, din localitatea Smeeni, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de o autospecială de tip macara.
În urma impactului, două pasagere din maşina condusă de bărbatul de 51 de ani au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean Buzău.
Cele două persoane, o femeie de 30 de ani şi un copil de şapte ani, mamă şi fiică, fuseseră luate la ocazie de bărbat, acesta fiind primarul din comuna Smeeni, Andrei Ion.
„Circulam dinspre Smeeni către Buzău. În faţa mea, într-o curbă, erau o maşină şi o căruţă. Maşina circula încet în spatele atelajului. Am încercat să le depăşesc, moment în care din faţă a venit o altă maşină cu care m-am izbit frontal. Luasem în maşină două persoane la ocazie care au fost rănite. Să speram că îşi vor reveni“, a declarat, vineri, la Spitalul Judeţean Buzău, primarul Andrei Ion.
Potrivit reprezentanţilor spitalului buzoian, fetiţa de şapte ani a suferit leziuni la picioare, iar mama ei la cap, medicii urmând să decidă dacă o vor transfera la un spital din Bucureşti. Primarul din Smeeni nu era băut în momentul producerii accidentului, au stabilit poliţiştii.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments