Primarul comunei Secăria, condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare

Cele mai citite

Primarul comunei prahovene Secăria, Iulian Popa (PDL), a fost condamnat la patru ani cu suspendare pentru corupţie, în urma prejudicierii bugetului UE, sentinta fiind data într-un dosar trimis spre rejudecare instantei de fond, în care edilul primise cinci ani închisoare cu executare.

tribunal

Judecătoria Sinaia l-a condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare pe primarul comunei Secăria din judeţul Prahova, Iulian Popa, într-un dosar în care acesta a fost trimis în judecată de DNA pentru fapte de corupţie, respectiv obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor.

La rejudecarea dosarului, magistraţii de la Judecătoria Sinaia au modificat încadrarea juridică a faptelor de care este acuzat primarul din „concurs ideal între instigare la infracţiunea de folosire sau prezentare de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, în formă continuată, şi înşelăciune, în formă continuată” în infracţiunea de „instigare la infracţiunea de folosire sau prezentare de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete care are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, în formă continuată”.

Mediafax

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie