Primarul care a pierdut alegerile din Cătina a luat acasă şi ghivecele cu flori donate Primăriei

Data:

Alexandru Fulgeanu, primarul în exercițiu al comunei Cătina, județul Buzău, se află la finalul unui mandat marcat de controverse și comentarii negative pe rețelele de socializare. După ce a pierdut alegerile locale din 9 iunie, Fulgeanu urmează să predea mandatul la o ședință de constituire a noului Consiliu Local până pe 10 octombrie.

Primarul și-a atras numeroase critici din partea opoziției, în special pentru faptul că ar continua să folosească poziția sa oficială și platforma Primăriei pentru discuții private.

De-a lungul mandatului, Fulgeanu a fost implicat în mai multe incidente problematice, inclusiv acuzații de abuz fizic asupra unei angajate a Primăriei și un comportament nepotrivit față de subordonați. A fost comparat cu un “boier”, aluzie la modul autoritar în care și-ar trata angajații la ferma sa din localitate.

Pe lângă criticile referitoare la comportamentul său, Fulgeanu a fost vizat și pentru postările neobișnuite de pe site-ul Primăriei, inclusiv anunțuri de angajări cu salarii mult peste posibilitățile bugetului local și promovarea unei firme de recrutare din județul Prahova.

În apărarea sa, Fulgeanu a pus aceste atacuri pe seama invidiei oponenților, enumerând câteva realizări în mandatul său, cum ar fi digitalizarea școlilor, reamenajarea toaletelor din grădiniță, și instalarea panourilor fotovoltaice, unele dintre acestea fiind susținute din fonduri personale. Cu toate acestea, unele proiecte, precum achiziționarea unui microbuz electric școlar, nu au fost finalizate.

Pe măsură ce se apropie încheierea mandatului, Fulgeanu a anunțat că intenționează să reconsidere o donație făcută către Primărie, solicitând ca ghivecele din lemn instalate în fața instituției să fie returnate la ferma sa.

Dana Mateescu
Dana Mateescuhttps://revistatreispe.wordpress.com
Dana Fodor Mateescu este absolventă a Colegiului de Jurnalism, precum şi a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti. A lucrat ca reporter de teren la Radio Uniplus, apoi la Radio 21. A urmat o perioadă bogată de colaborări la cotidienele centrale, ca reporter special – Național, Cronica Română, Adevărul, Dimineața, Gazeta de Sud, Libertatea, 7 Plus, Puterea, dar a scris și pentru revistele Academia Cațavencu, Plai cu Boi, Aspirina săracului, Singurul Atu, Claudia, Povești adevărate, Femeia, Lumea credinței, ș.a.. A debutat cu poezie în anul 2000, în Ziua literară, la cenaclul „Euridice”. A publicat mai multe volume de proză: - „Fetiţele din Cimitirul Roşu” - editura Mateescu; - „Povestiri din Bucureşti” - editura Cartea Românească; - „Tembelă până la moarte” - editura Cartea Românească; - „În pielea goală pe acoperișul fierbinte” - editura ROCART. Volume de poezie: - „Regele cu coroană de hârtie”; - „Poate că melcii au fost odată îngeri”. Cărți pentru copii: - „Inimioară de căţel”- editura Mateescu; - „Aventurile lui Bâz-Bâz cel isteţ” - editura Mateescu.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL