Primăria Fetești pregătește amenzi pentru cei care distrug domeniul public

spatii verzi FetestiPrimăria municipiului Fetești, la inițiativa primarului Gheorghe Catrinoiu, execută, ca în fiecare an, prin DADP, lucrări curente de modernizare și reabilitare a domeniului public.
Astfel, în luna iulie a fost montat mobilier stradal în zonele asociațiilor de proprietari și în Parcul Central, au fost reabilitate cabinele stațiilor de autobuz ale transportului local, au fost reparate denivelările de pe trotuarele din zona BRD și a hotelui Miorița, au fost montate indicatoare rutiere, iar spațiile verzi de pe raza municipiului au fost întreținute și împrejmuite.
Primarul Gheorghe Catrinoiu face un apel către toți cetățenii municipiului Fetești să nu distrugă spațiile verzi, materialul dendrofloricol, mobilerul urban și să păstreze curățenia localității.
„În acest sens au fost montate și avertizoare. Totodată, dacă sunteți martorii unei acțiuni de distrugere a spațiilor verzi, materialului dendrofloricol saua mobilerului urban sesizați în cel mai scurt timp Poliția Locală, la numărul de telefon 0733/449.900“, a mai precizat edilul Feteștiului.
Conform HCL 62/09.10.2008 completata de HCL 37/31.03.2010, pentru distrugere amenzile sunt cuprinse între 200 si 1.000 de lei pentru persoanele fizice și între 500 și 2.000 de lei pentru persoanele juridice.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments