Primăria Blejoi a anunțat patru cazuri de infectare cu COVID-19

Cele mai citite

“Trebuie să vă informăm că 4 dintre colegii noștri sunt infectați cu noul coronavirus. Am descoperit săptămâna trecută că sunt bolnavi, după ce conducerea primăriei a decis să facă mai multe teste.

Din fericire, ei sunt bine, nu au simptome și nu au intrat în contact cu altcineva.

Așa cum știți, tinem cont de criteriile epidemiologice, iar relațiile cu cei din afara primăriei se desfășoară în condiții stricte. Vă recomandăm să ne scrieți pe e-mail cu ce vă putem ajuta, poate rezolvăm problemele fără să fie nevoie de prezența voastră la ghișeu.

Toate spațiile primăriei sunt periodic dezinfectate cu substanțe speciale și prin nebulizare.

Sperăm să depășim cât mai repede această criză, să rămânem sănătoși și să nu existe alte cazuri noi în comuna noastră. E important să purtăm mască, chiar și în spații deschise, dacă sunt aglomerate”, se arată în anunțul postat de Primăria Blejoi pe pagina de Facebook.

Cazuri de COVID-19 au mai fost înregistrate anterior la Primăria Ploieşti, Primăria Brazi şi Primăria Pucheni, iar primarul de la Comarnic a anunţat duminică, pe Facebook, faptul că este confirmat cu noul coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Coaliția PNL-PSD hărțuiește jurnaliștii incomozi și răsplătește presa obedientă

In ultimul raport al Departamentului de Stat al SUA privind respectarea drepturilor omului de către România se arată faptul...
- Advertisement -spot_img

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img