Primaria a renuntat la serviciul de „ridicare” a autovehiculelor

Cele mai citite

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

            Primarul Nicolae Barbu a renuntat la serviciul care asigura ridicarea autoturismelor parcate sau stationate ilegal in municipiu, scapând astfel conducatorii auto giurgiuveni de haituiala echipelor DADP care se ocupau cu „saltatul”. Barbu a precizat ca in contractual cu firma care se ocupa de ridicarea autoturismelor, Primaria platea 300 de milioane de lei unei firme specializate, in timp ce incasarile acestei firme erau de 50 de milioane, asa incât Primaria mergea costant in pierdere cam cu 250 milioae lei vechi, lunar.

            “Am renuntat la ridicarea autoturismelor si am reziliat contractual cu firma respectiva, pentru ca Primaria pierdea bani lunar. Mai mult de atât, era o masura abuziva”, a declarat Nicolae Barbu.

In ultima perioada, serviciul de ridicat autoturisme functiona doar ca „sperietoare”, agajatii respectivei firme pândind indeosebi bucuresteni, pentru ca giurgiuvenii prinsi in flagrant isi rezolvau prolema cu un simplu telefon.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie