Prima serie de cursanţi din cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi a revenit de la programul de pregătire

Data:

14 salariaţi din cadrul instituţiei au participat la prima sesiune de pregătire, organizată timp de 5 zile, la Sinaia.
În debutul cursului, formatorul Adrian Dobrescu a discutat cu participanţii în vederea determinării nivelului de cunoaştere a tematicii propuse (elaborarea cererilor de finanţare), cât şi a aşteptărilor cursanţilor. S-a constatat, cu acest prilej, că nivelul iniţial de cunoaştere a tematicii propuse varia între „începător“ şi „avansat“.
Ţinând cont de acest aspect, s-a convenit de comun acord, lector-participanţi, ca noţiunile teoretice ale cursului să fie ilustrate cu studii de caz şi exemple pentru a facilita asimilarea noilor cunoştinţe de către participanţii „începători“, respectiv, pentru a îmbunătăţi bagajul de cunoştinţe cu exemple de bune practică, a participanţilor „avansaţi“.
Această abordare a venit în întâmpinarea dorinţei participanţilor de a oferi cursului un caracter aplicativ şi interactiv.
În ultima zi de pregătire, cursanţii au susţinut examenul de absolvire conform metodologiei CNFPA.
Cursul „ELABORAREA CERERILOR DE FINANŢARE“, predat de formatorul Adrian Dobrescu, este parte integrantă a programului de pregătire profesională, care se derulează în baza Contractului de servicii nr. 13112/23.12.2009, încheiat între Consiliul Judeţean Călăraşi, în calitate de beneficiar şi „FORMENERG S.A.“ Bucureşti, în calitate de prestator.
Programul de pregătire profesională care face obiectul contractului menţionat anterior se derulează în cadrul proiectului „Formare personalizată pentru o administraţie publică modernă“, finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional „Dezvoltarea Capacităţii Administrative“ (Cod SMIS 3007).

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...