Prima fabrică de electronică din Călărași se va deschide pe malul Borcei

Date:

fabrica de electronica in CalarasiPrima fabrică de electronică şi ambalare echipamente radio-TV de la Călăraşi a primit undă verde. Consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre alocat constucţiei unei fabrici de electronică şi ansamblare echipamente de comunicaţii radio-TV.
Proiectul iniţial în valoare de un milion de euro va demara în scurt timp. Pentru început vor fi create un 40 de locuri de muncă urmând ca în perioada imediat următoare să fie extinsă linia de producţie cu o nouă gamă de produse-receptoare digitale radio-TV. Proiectul pentru concesionarea suprafeţei, zona ANL II, a fost aprobat în unanimitate de aleşii locali în şedinţa ordinară a Consiliului Local Călăraşi. “Este al doilea proiect din România, după cel deschis la Timişoara de o companie germană. Acesta aduce în prim plan Şcoala românească de electronică şi care, prin recunoaşterea internaţională în domeniu din partea partenerilor italieni, va fi un punct de reper atât în România cât şi în Bulgaria, Moldova şi ţările învecinate“, a declarat Florin Driga – manager proiect – Elettronika-Eagle Media.
„Este un pas în programul pe care noi îl avem privind susţinerea întreprinzătorilor privaţi. Aşteptăm cu nerăbdare ca şi alte societăţi să aibă curajul acestei societăţi private să investească bani în municipiul Călăraşi pentru cetăţenii municipiului“, a declarat primarul oraşului, Daniel Ştefan Drăgulin. Construcţia va avea la bază materiale ecologice şi ergonomice conform standardelor europene în domeniu. Nu vor fi utilizate materiale periculoase,poluante şi care necesită un loc mare de depozitare. Se doreşte ca fiecare persoană implicată în activităţile comerciale ale companiei de la producţie până la desfacere, vânzări şi livrări să beneficieze de condiţii moderne de lucru şi o salarizare pe măsura fişei postului de lucru

Alte articole similare

The post Prima fabrică de electronică din Călărași se va deschide pe malul Borcei appeared first on SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, Giurgiu, Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...