Prietenul la nevoie se cunoaste…?

Data:

Barbat arestat de catre politisti
Barbat arestat de catre politisti

Un tanar de 28 de ani a facut praf masina prietenului care i-o imprumutase. Acesta dorea sa-i faca sotiei lui drept cadou, o masina.

Totul s-a petrecut in localitatea Branesti. Desi a imprumutat-o numai pentru cateva ore, vinovatul s-a urcat baut la volan si cu permisul de conducere suspendat.

Speriat de politistii care au vrut sa-l opreasca pentru un control de rutina, acesta a fugit de oamenii legii dar a cazut cu masina intr-un sant si nu a mai avut scapare.

Tanarul s-a ales cu dosar penal si risca sa faca inchisoare pentru ca a condus baut si cu permisul suspendat.

Andreea Chicus

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL