Prietenii pompierilor, în competitie

Cele mai citite

Articolul Prietenii pompierilor, în competitie este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, Giurgiu, Olt.

Zeci de elevi din judeţul Călăraşi s-au întrecut la competiţia „Prietenii pompierilor”, desfăşurată la stadionul municipal. Copiii, bine instruiţi în ceea ce priveşte tehnicile de intervenţie la situaţii de urgenţă şi-au demonstrate măiestria la toate practice.

prieteni pompieri

Iată clasament final stabilit în urma desfăşurării concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi: locul I – Liceul ” Mănăstirea; locul II – Şcoala gimnazială „Ştefan Vodă”; locul III – Şcoala gimnazială „ Vodă” Călăraşi; Premiul Fair-play – Şcoala gimnazială „Unirea”.

Cei care au urcat pe podium au primit din partea organizatorilor cupe, , diplome şi premii. Competiţia a organizată de I.S.U. Călăraşi, cu sprijinul Consiliului Judeţean Călăraşi.

adevarul.ro

Alte articole similare

Articolul Prietenii pompierilor, în competitie este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, Giurgiu, Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img