Presedintele PSD, Nicolae Badalau: ”Giurgiuvenii au inteles ca trebuie sa mizam pe speranta si sa scapam de frica”

Cele mai citite

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

  Presedintele organizatiei judetene a PSD Giurgiu, Nicolae Badalau a organizat marti, 31 iulie o conferinta de presa pentru a multumi giurgiuvenilor pentru prezenta la vot la Referendumul de duminica, 29 iulie, referendum organizat pentru demiterea presedintelui suspendat Traian Basescu. Nicolae Badalau a tinut sa multumeasca primarilor din PSD dar si colegilor din USL pentru mobilizarea de la Referendum. „ Nu pot sa nu apreciez maturitatea si intelepciunea locuitorilor din municipiu si judet, preuzenta la vot situându-ne pe locul patru la nivel national. Giurgiuvenii au inteles ca trebuie sa mizam pe speranta si sa scapam de frica”.

          Nicolae Badalau a tinut sa aprecieze ca in toate localitatile unde primariii sunt PSD, prezenta la vot a fost peste 50% si a lasat, voalat, sa se inteleaga ca din partea PNL astepta mai multa implicare, unii dintre primarii acestora având rezultate ceva mai slabe privind prezenta la vot. Referitor la Traian Basescu, presedintele PSD Giurgiu a incheiat precizând ca: „ Basescu este un las care nu mai are demnitate de presedinte. ….Un presedinte care, alaturi de cei din PDL s-au ascuns in casa, temându-se de judecata poporului. Basescu a devenit politicianul român cu cele mai multe voturi contra lui- un record trist care-i apartine”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie