Presedintele PSD Giurgiu: „Doamna Udrea este prost informata in privinta fondurilor primite de unii primari“

Cele mai citite

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, „este prost informata“ in privinta fondurilor primite de unii primari, afirma sambata presedintele PSD Giurgiu, Adrian Popescu.
„Doamna Udrea cred ca s-a scufundat in nisipurile miscatoare de la Potlogi, judetul Dambovita, din cauza tocurilor si vorbeste ori din pozitia de locatara la Curtea Domneasca, ori a ramas captiva in istorie. In cel mai fericit caz dansa este prost informata. In judetul Giurgiu primarii PDL au primit in jur de 800.000 de lei, iar primarii PSD si PNL intre 100.000 si 300.000 de lei. Aceasta e nedreptatea de care vorbeste PDL-ul in conditiile in care toate localitatile cu primari PDL au asfaltat drumurile comunale si au obtinut finantare pentru introducerea apei si canalizare. Sa vorbeasca despre presiunile facute de prefect pentru obtinerea banilor de catre primarii PDL si despre modul in care de doi ani este atacat bugetul de catre prefect blocand investitiile primarilor USL ce nu dispun de finantare de la Guvern“, a precizat Popescu, intr-o declaratie remisa AGERPRES.
Potrivit acestuia, „ar fi mai bine“ ca Elena Udrea sa explice cum primarii PSD si PNL care au proiecte depuse la Ministerul Dezvoltarii au fost chemati la intalnirea cu Emil Boc, marti, 12 aprilie, la prezentarea motiunii „Romania dreapta. Romania puternica“ in judetul Giurgiu, „actiune petrecuta prin Consultantul de proiect care le-a spus acestora ca cine nu va fi prezent nu va primi finantare. Acest fapt este declarat de doi primari PSD din Colibasi si Oinacu“, a sustinut liderul PSD Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Decăderea magnificului Imperiu Roman de Apus

Imperiul Roman de Apus, o coloană vertebrală a civilizației antice, s-a prăbușit într-un mod spectaculos, lasând în urmă o...

Alte articole din aceasta categorie