Presedintele PSD Dambovita cere demiterea sefului IPJ

Data:

Presedintele PSD Dambovita, deputatul Ion Stan, ii cere ministrului Administratiei si Internelor, Traian Igas, demiterea sefului Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Dambovita, Vasile Tache, pe care il acuza ca nu a luat masuri dupa ce in centrul Targovistei a fost pus un mash cu o „lista a rusinii“ ce cuprindea numele consilierilor judeteni ai PSD si PNL, precum si ale presedintilor filialelor celor doua partide.
„Am sa ii trimit ministrului de Interne sesizarea pe care am facut-o catre domnul comisar sef. Am sa ii trimit si raspunsul si in completare am sa ii trimit fotografiile cu mash-ul. In felul acesta, punand niste probe la dispozitia ministrului, poate il sensibilizeaza si pe domnul comisar sef Tache, portocaliu din cap pana-n picioare, sa ia masuri si sa apere ordinea publica si siguranta cetateanului in judetul Dambovita. Ii solicit ministrului demiterea domnului comisar-sef si a celor care au colaborat in acest caz pentru ca nu si-au facut in niciun fel datoria“, a precizat Ion Stan.
Acesta este nemultumit si de raspunsul primit din partea Politiei in legatura cu sesizarea facuta in cazul mash-ului din Targoviste si a fluturasilor cu „lista rusinii“ raspanditi in municipiu.
„Din comunicarile Politiei municipiului Targoviste si Politiei Locale Targoviste rezulta ca nu se detin date si nu au fost identificate persoane care au afisat in locuri publice din municipiul Targoviste bannere sau mash-uri, afise sau fluturasi cu mesajele respective“, se arata in raspunsul IJP Dambovita la sesizarea social-democratului Ion Stan.
Acesta i-a cerut demisia sefului IPJ Dambovita, Vasile Tache, si in urma cu cateva zile, din aceleasi motive.
Nici atunci si nici acum, Vasile Tache nu a dorit sa faca vreun comentariu pe acest subiect.
In mash-ul si fluturasii cu „lista rusinii“ consilierii judeteni ai Opozitiei erau acuzati ca nu au votat accesarea unui imprumut necesar pentru cofinantarea si sustinerea mai multor investitii cu bani europeni, inclusiv reabilitarea Spitalului Judetean Targoviste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...