Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a anunțat că a fost testat pozitiv cu COVID-19

Date:

Liviu Voiculescu, preşedintele PNL Olt şi candidat pentru Senat, a anunţat că a fost depistat cu Covid-19.

Acesta a postat un mesaj pe contul său de Facebook prin care anunţă că este pozitiv, că starea lui este una bună şi că s-a izolat acasă.

„Nimic nu te pregăteşte pentru momentul în care primeşti diagnosticul: POZITIV LA COVID. Nici micile stări inconfortabile, nici bănuielile, nici vaga suferinţă fizică, dublată poate de o frică de necunoscut. Într-o perioadă în care întreaga mea preocupare se apleca asupra campaniei electorale în care m-am angajat, am căzut şi eu în plasa întinsă cu atâta înverşunare de infecţia pandemică şi m-am alăturat tuturor celor care au dat şi dau piept cu virusul. Sper doar să fiu suficient de puternic să-l îngenunchez repede, fără efort şi fără sacrificii. Deocamdată sunt bine, în izolare, departe de toţi fizic dar cu sufletul la fel de aproape ca şi până acum. Sunt optimist! Voi trece cu bine peste aceste momente şi ne vom reîntâlni la fel de energici şi hotărâţi! Aveţi grijă de voi!!“, este mesajul postat pe Facebook.

Mai mulţi membri ai organizaţiei PNL Olt au trecut, la rândul lor, prin boală, la acest moment chiar un consilier judeţean PNL fiind internat într-un spital din Olt, cu o formă destul de gravă a bolii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...