Preşedintele PDL Giurgiu: Prefectura a atacat hotărârea CJ privind referendumul

Data:

Instituţia Prefectului judeţului Giurgiu a atacat în contencios administrativ hotărârea Consiliului Judeţean privind referendumul de reorganizare administrativ – teritorială.
„Hotărârea Consiliului Judeţean Giurgiu luată joi, 23 iunie, la iniţiativa PSD, a fost atacată de Prefectură şi probabil că va avea câştig de cauză în contencios administrativ“, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele organizaţiei judeţene PDL Giurgiu, Marin Anton.
El spune că motivaţia atacării acestei hotărâri este dată de faptul că, în conformitate cu legea, problema organizării şi reorganizării administrativ – teritoriale a ţării nu este de competenţa Consiliului Judeţean, excede problemele de interes local şi se încadrează în sfera problemelor de interes naţional.
„În mod indubitabil că organizarea administraţiei publice locale a teritoriului, precum şi obiectivul general privind autonomia locală sunt considerate probleme de interes naţional“, a completat Marin Anton.
El spune că prin organizarea acestui referendum Consiliul Judeţean Giurgiu şi-a depăşit sfera de competenţă şi supără cetăţenii pentru că le supune atenţiei o problemă care nu este de interes local într-o perioadă de „vară şi de concedii“. „Sunt convins că vor pierde pentru că aşa cum au propus e doar propagandă, propagandă de doi bani“, a susţinut Marin Anton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...