Preşedintele PDL Giurgiu, Marin Anton, în dezavantaj

Cele mai citite

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Giurgiu, Marin Anton, a declarat pentru presă că deşi înţelege demersul mai marilor săi şi că le va susţine, proiectul care priveşte modificarea structurii administrativ teritoriale a Rpmâniei îl dezavantajează personal. Pentru că, astfel, dispare chiar dezideratul pentru care a venit la Giurgiu- acela de a obţine preşedinţia Consiliului Judeţean.

”Acest proiect de reorganizare administrativ-teritorială pe mine personal mă dezavantajeaz,ă pentru că venisem la Giurgiu pentru a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean. Mie, personal, nu îmi e drag acest proiect, dar trebuie să mă plec în faţa argumentelor de eficienţă şi pentru binele cetăţenilor. Eventual, pentru că tot mă aflu în judeţul în care m-am născut, aş putea să mă gândesc la o candidatură la Primăria Grădinari, unde am casă şi domiciliu. Nu mi-am pus problema să candidez pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, deoarece eu cred că primar trebuie să fie un localnic cunoscut şi apreciat. Mai mult, nu vreau să intru în concurenţă cu prietenul meu Lucian Iliescu”, a mai spus, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PDL Giurgiu, Marin Anton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie