Presedintele organizatiei judetene Buzau a PSD, Constantin Boscodeala: Social-democratii vor colabora cu liberalii in cursul acestei luni

Data:

 

Social democratii buzoieni vor colabora cu liberalii
Social democratii buzoieni vor colabora cu liberalii

 

Presedintele organizatiei judetene Buzau a PSD, Constantin Boscodeala a declarat ca social democratii vor colabora cu liberalii in cursul acestei luni, cu ocazia alegerii unui nou vicepresedinte al Consiliului judetean.

“Salutam initiativa conducerii PNL Buzau care a decis sa rupa intelegerea cu PDL, iar la sedinta Consiliului judetean de saptamana viitoare consilierii judeteni PNL sa voteze pentru alegerea unui vicepresedinte social-democrat. Cu liberalii noi am mai colaborat, suntem nu numai cunostinte vechi, ci si prieteni”, a mai spus Constantin Boscodeala.

In privinta protocolului la nivel national dintre cele doua partide, liderul PSD Buzau a spus ca i se pare normal sa se plece de la situatia existent sis a fie  sprijiniti pentru a obtine cele doua functii pe care le detin si in prezent, primaria municipiului resedinta de judet si presedintia Consiliului judetean.

De asemenea, senatorul liberal Cristian Bagiu a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca “PNL va rupe intelegerea cu PD-L si va vota in sedinta CJ din 27 ianuarie alaturi de PSD”.

Intelegerea PDL-PNL in CJ Buzau a fost incheiata in ianuarie 2010, cand cei 11 consilieri democrat-liberali au decis sa voteze alaturi de cei 9 consilieri judeteni liberali, contra PSD, care are 13 consilieri, informeaza Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...