Presedintele CJ Prahova – Daca nu candideaza Melescanu la CJ, atunci candidez eu

Data:

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca va candida la un nou mandat la sefia administratiei judetene, daca actualul senator PNL Teodor Melescanu, care are cu doua procente mai mult in sondaje, decide sa nu intre in aceasta cursa.
„Eu sunt un om rational. Din sondaje, a iesit ca domnul Melescanu este pe primul loc cu doua procente. Adica, dansul are 64%, iar eu am 62%, la credibilitate, in sondajul PSD. Daca domnul Melescanu nu candideaza, candidez eu“, a afirmat Cosma.
De asemenea, presedintele CJ a precizat ca, in ceea ce priveste candidaturile pentru primaria municipiului Ploiesti, discutiile nu au fost deocamdata finalizate, cercetarile sociologice ale PSD aratand ca actualul edil, Andrei Volosevici (PDL), se afla pe primul loc cu aproximativ 48%, fiind urmat de social-democratul Iulian Badescu (31,4%) si de liderul liberal Adrian Semcu.
„Impartirea judetelor care a aparut pana acum in ziare nu are un caracter oficial. USL Prahova este chemata la Bucuresti in cursul saptamanii viitoare, pentru ca fiecare judet se negociaza separat. Pentru municipiul Campina, nu am facut un sondaj cu un institut, dar s-au facut pana acum diverse tatonari privind notorietatea“, a explicat presedintele Consiliului Judetean Prahova.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...