Presedintele CJ incearca sa ajute firma Aldis pentru a nu da faliment

Cele mai citite

Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, George Raducu Filipescu a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca va incerca sa ajute societatea Aldis prin intermediul unui imprumut de la o banca astfel incat cei 1.800 de angajati ai firmei sa nu treaca in somaj.
‘Ma duc la Bucuresti impreuna cu cei de la Aldis, la EximBank, pentru obtinerea unui imprumut, ca sa nu ramana 1.800 de oameni pe drumuri. Vreau sa salvez 1.800 de oameni. Daca nu voi fi in stare si nu se va putea, nu se va putea, dar macar incerc ca oamenii sa ramana cu locuri de munca pentru ca daca pleaca cei de la Aldis, 1.800 de oameni se vor adauga la ceilalti someri si nu cred ca este cazul sa marim numarul somerilor ci din contra sa incercam sa cream posibilitatea ca ei sa nu plece. De aceea ma duc sa ma ocup si de acest lucru’, a spus George Raducu Filipescu, in conferinta de presa sustinuta la sediul Organizatiei Judetene a PNL Calarasi.
Potrivit acestuia, firma Aldis din municipiul Calarasi are in prezent o situatie financiara ‘destul de delicata’.
‘Firma Aldis are o situatie destul de delicata si incerc sa o ajut pentru ca este cea mai importanta firma la ora actuala din categoria celor mari si daca ne aduce 1.800 de oameni fara loc de munca creaza o problema sociala. Eu ma duc acum sa-i ajut pentru ca este o problema sociala creata la nivelul judetului Calarasi’, a precizat George Raducu Filipescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie