Premierul în exerciţiu Emil Boc a inaugurat şoseaua de centură de la Adunaţii Copăceni

Data:

Premierul în exerciţiu Emil Boc şi ministrul transporturilor, Radu Berceanu, au participat miercuri la inaugurarea unei variante ocolitoare a comunei giurgiuvene Adunaţii Copăceni, o şosea cu patru benzi de circulaţie şi în lungime totală de aproximativ cinci kilometri.
Contractul s-a ridicat la 7,92 mil. euro, din care 5,22 mil. au fost asiguraţi prin financiare ISPA de către Uniunea Europeană, diferenţa fiind acoperită de la bugetul de stat. Lucrările au presupus şi reabilitarea a 3,8 kilometri din DN5, Bucureşti-Giurgiu, care traversează localitatea. Lucrările au început în ianuarie 2008 şi aveau termen de finalizare anul acesta, constructorul proiectului fiind compania Romstrade, care a şi garantat lucrarea pe o perioadă de 24 de luni, ceea ce înseamnă că orice s-ar întâmpla cu autostrada, costurile vor fi suportate de Romstrade.PB110256
La eveniment au mai participat prefectul judeţului Giurgiu, Noruţ Stănişteanu, subprefectul Daniel Alexandru Fiiţa, deputatul de Giurgiu, recent exclus din PNL, Dan Pasat şi preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L Giurgiu, deputatul de Dâmboviţa, Bogdan Cantaragiu.

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Abonamente early-bird la Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition din 12 aprilie

Opera Națională București anunță lansarea campaniei de vânzare a...

Ursul din pădurea Ciolpani a fost văzut din nou

Ursul care a pus pe jar autoritățile în week-end...

BUCHAREST OPERA FESTIVAL – ALL PUCCINI EDITION, 7-16 iunie 2024, la ONB

Anul centenar puccinian este sărbătorit la Opera Națională București prin cea...

Un adolescent din Călărași dat dispărut a fost găsit de poliție în gara Constanța

În data de 15 aprilie curent, ofițeri din cadrul...