Premierul a anunţat următorii liberali pe lista DNA

Premierul a anunţat următorii liberali pe lista DNA

Victor PontaVictor Ponta a anunţat că următorii baroni pe lista Direcţiei Naţionale Anticorupţie sunt doi liberali. Mai exact, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, şi cel al Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu. Liderul PNL Crin Antonescu a catalogat declaraţia premierului ca fiind regretabilă.
Atât în Ilfov cât şi în Călăraşi, PNL a înregistrat scoruri mai bune la europarlamentare decât alianţa PSD-UNPR-PC.
Întrebat despre descinderile procurorilor la președintele Consiliului Județean Cluj Horea Uioreanu (PNL) și la primarul fin Piatra Neamț Gheorghe Ștefan (PDL), Victor Ponta a spus: „Cred că fac parte din lupta împotriva baronilor declanșată de domnul Antonescu. Cred că urmează Petrache și Filipescu”, potrivit Digi24.
„Dacă nu mai e Băsescu, e Antonescu acum, care… tot aia e!”, a spus Victor Ponta.
Replica lui Crin Antonescu nu s-a lăsat așteptată.
„E o declarație cu totul regretabilă, pentru că îmi aduc aminte cum premierul în repetate rânduri l-am criticat pe domnul Băsescu când sugera că s-ar putea deschide o urmărire penală, un dosar, când califica oameni drept infractori fără să fi fost condamnați definitiv. Dacă a făcut o asemenea declarație e foarte grav.E nedemocratic, anormal într-un stat de drept ca altcineva decât instanțele abilitate să anunțe sau chiar să facă prognoze în legătură cu lucruri atât de grave”, a spus Crin Antonescu.

Alte articole similare

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments