Premieră la ArcelorMittal Galati – Ziua Portilor Deschise

Cele mai citite

Peste 1.500 de siderurgişti şi familiile acestora au participat, sâmbătă, 8 iunie, la un eveniment organizat în premieră la ArcelorMittal Galaţi – Ziua Porţilor Deschise.

arcelorMittal

Familiile angajaţilor combinatului au avut posibilitatea să cunoască locurile de muncă ale siderurgiştilor prin intermediul unor mini-excursii sau circuite interne către principalele echipamente de producţie – Aglomerare, Furnalul 5, Oţelăria, Laminorul de benzi la cald şi Laminorul de benzi de la rece – Zincare.

Concomitent, au fost organizate puncte de prezentare a echipamentelor de protecţie, a legislaţiei de mediu şi formare profesională.

Administraţia combinatului a pregătit şi un spectacol folcloric, susţinut de Ansamblul „Doina Covurluiului”, iar copiii siderurgiştilor au participat la ateliere de creaţie, jocuri şi concursuri, într-o atmosferă animată de clovni, desenatori pe faţă şi modelatori de baloane.

„Ideea de a organiza această zi este o premieră în istoria combinatului. Scopul este să explicăm oamenilor ceea ce facem, să le arătăm că, în ciuda tuturor dificultăţilor, suntem încă în viaţă, luptăm, suntem transparenţi, nu avem nimic de ascuns. Este un eveniment care se întâmplă regulat în toate unităţile noastre din vestul Europei. Ideea unei zile deschise este de a arăta oamenilor acele lucruri bune pe care le facem în munca noastră. Angajaţii noştri îşi pot aduce familiile ca să vadă locurile de muncă”, a declarat directorul general al combinatului, Bruno Ribo.

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie