Prefectul a semnat ordinul de încetare de drept a mandatului primarului de la Belciugatele

Data:

Prefectul judeţului Călăraşi, Emil Muşat, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că a semnat ordinul de încetare a mandatului primarului comunei Belciugatele, Petre Dinei.
Potrivit acestuia, constatarea încetării de drept a mandatului lui Petre Dinei vine ca urmare a schimbării domiciliului acestuia într-o altă unitate administrativ-teritorială, în perioada decembrie 2010 – iunie 2011.
Contactat telefonic, Petre Dinei a declarat, pentru AGERPRES, că după ce va primi de la Instituţia Prefectului ordinul de încetare de drept al mandatului de primar, îl va ataca în instanţa de contencios-administrativ.
Emil Muşat a mai spus că vineri a semnat şi un ordin de încetare de drept a mandatului unui consilier judeţean din cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi, care se afla în stare de incompatibilitate deoarece îşi exercita în acelaşi timp şi funcţia de consilier local al unei comune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Băile Siriu reintră în circuitul turistic

În mijlocul unui peisaj măreț, la poalele munților, o...

În Ilfov un bărbat a fost arestat pentru că a mutilat doi câini

Poliţiştii din judeţul Ilfov au reţinut un individ suspectat...