Prefectul judetului Buzau, Paul Beganu: Ne focalizam eforturile pentru mentinerea legaturii cu Capitala

Data:

Prefectul judetului Buzau, Paul Beganu a facut apel vineri la populatie „sa limiteze in acest week-end deplasarile la strictul necesar“, anuntand, totodata, ca autoritatile locale isi „focalizeze eforturile pentru mentinerea legaturii cu Capitala“.
„In judetul Buzau exista patru drumuri nationale cu probleme, doua sunt inchise, iar pe alte doua se circula cu restrictii de tonaj. La aceasta ora se actioneaza cu 60 de utilaje de deszapezire, iar alte patru sunt in asteptare pentru a interveni pe tronsoanele cele mai afectate de nameti. La randul sau, garnizoana Buzau este pregatita se ne sprijine cu 150 de militari si sase autocamioane“, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa prefectul Paul Beganu.
Potrivit sursei citate, „se va actiona in principal pe DN 2, Buzau-Bucuresti si DN 1B, Buzau-Ploiesti pentru a mentine legatura cu Capitala. Speram ca pe cel putin pe unul din cele doua drumuri nationale sa se poata circula in conditii de iarna“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...