Prefectul George Iacob, alaturi de elita profesorilor calaraseni

Cele mai citite

Sambata, 26 mai, prefectul judetului Calarasi, George Iacob, a participat la manifestarile organizate de Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi si Casa Corpului Didactic reunite sub genericul „Ziua Manifestarilor Cultural Stiintifice, ‘Si totusi, cultura’-editia a II-a, respectiv Orizonturi Didactice-Simpozion International, editia a XI-a”, care s-au desfasurat in amfiteatrul Facultatii de Management, Inginerie Economica si Dezvoltare Rurala din cadrul Universitatii de Agronomie-filiala Calarasi.
Reprezentantul Guvernului in teritoriu a salutat interesul si daruirea profesorilor in promovarea si aprofundarea fenomenului cultural si cel stiintific aratand ca Simpozionul „Orizonturi didactice”, aflat la cea de-a XI-a editie, dovedeste perpetuarea unei traditii a judetului Calarasi prin dorinta de a face cunoscuta experienta didactica, bunele practici, metodele si tehnicile noi de invatamant. Simpozionul din acest an s-a desfasurat intr-o formula noua prin implicarea unor participanti din Anglia, Franta, Portugalia si Spania.

„Imi face placere sa subliniez deschiderea europeana a acestui eveniment stiintific si am convingerea ca anul viitor el va avea mai mult ecou prin participarea mai multor profesori din strainatate si bineinteles din tara”, a spus George Iacob.
In finalul discursului sau, prefectul judetului a mai adaugat ca „Stiinta si cultura sunt doua elemente importante prin care suntem definiti ca oameni, ca natiune si se stie ca nu putem sa existam in afara lor. Consider ca, sprijinind aceste evenimente, ma situez de fapt, pe linia unei normalitati, pentru care stiinta, cultura se traduc prin daruire profesionala, prin talent si har didactic, calitati ale profesiei dumneavoastra de dascali”.
Cu prilejul acestui eveniment a fost lansat si numarul 3 al revistei „Euristica”, publicatie editata de Casa Corpului Didactic Calarasi, sub coordonarea directorului acestei institutii, profesor doctor Stefana Dumitru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura urgenţele pe 1 şi 2 iunie şi de Rusalii

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a informat că în zilele de 1 și 2 iunie, precum și...

Alte articole din aceasta categorie