Precizări ale Inspectoratului de Poliţie Ilfov

Cele mai citite

Ca urmare a informațiilor vehiculate în mass-media cu privire la o plângere penală privind săvârșirea infracțiunii de perversiuni sexuale, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov face nişte precizări. În ziua de 31 mai, în jurul orelor 17.00, T.I., de 38 ani, din oraşul Chitila, a sesizat faptul că în ziua de 30.05.2013, în jurul orelor 19.00, fiul său minor, T.D., de 9 ani, în timp ce se afla într-o casă nelocuibilă aflată în apropierea locuinţei sale, a fost supus la perversiuni sexuale de către doi dintre copiii cu care se afla în acel loc.

politie-uniforma-ecuson-sigla

Minorul T.D. a fost condus la S.M.L. Ilfov în vederea examinării medicale, unde, conform documentelor preliminare, s-a constatat faptul că nu prezintă leziuni traumatice pe corp sau la nivelul organelor sexuale şi nu necesită îngrijiri medicale. De asemenea, s-au recoltat probe biologice pentru examinarea genetică şi serologică. Dosarul este înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, cercetările fiind continuate de către polițiști din cadrul Poliției orașului Chitila.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie