Prahova – Valentin Dinu a renunţat la job pentru muzică

Data:

Ocupantul locului al treilea la concursul „Românii au talent“, care a primit numeroase oferte din partea cluburilor şi a instituţiilor publice din Prahova, nu mai lucrează la spălătoria auto. Ploieşteanul Valentin Dinu nu a câştigat marele premiu de 120.000 de euro, dar viaţa lui s-a schimbat radical după ce a apărut în show-ul de la Pro TV.

În urmă cu câteva luni, tânărul de 22 de ani era un anonim care lucra într-o spălătorie de maşini din Ploieşti. Când s-a înscris la „Românii au talent” spera să poată oferi o viaţă mai bună familiei sale. Vocea lui i-a impresionat pe membrii juriului, dar şi pe românii din toată ţara şi, chiar dacă s-a clasat pe locul al treilea, imediat după finală a primit oferte numeroase pentru concerte şi colaborări cu nume celebre precum Holograf.

De la începutul acestei luni, ploieşteanul a hotărât să renunţe la locul său de muncă de la spălătoria auto. Deocamdată, tânărul face repetiţii acasă, dar speră ca în curând să se pregătească într-un studio muzical. „Gata, nu mă mai duc la spălătorie. Acum o să mă ocup de cariera mea muzicală. Am primit şi mai multe oferte de impresariat după concurs şi urmează să iau o hotărâre în acest sens. Până atunci, particip la o serie de evenimente publice şi private, care îmi asigură o situaţie financiară suficient de bună pentru a-mi întreţine familia. Pe viitor, o să urmez şi cursuri de canto cu profesoara Crina Mardare“, a declarat pentru „Adevărul de Seară” Valentin Dinu.

Colaborare cu Holograf

„După concurs, am primit multe oferte de a participa la petreceri publice şi private din Ploieşti. Am fost invitat să cânt şi la sărbătoarea oraşului, «Zilele Ploieştiului», şi am acceptat cu mare plăcere“, a completat tânărul. În weekendul trecut, Valentin Dinu a făcut senzaţie la Sala Sporturilor din Ploieşti. El le-a cântat suporterilor CSU Asesoft şi se pare că melodiile sale au avut efect şi asupra jucătorilor, echipa câştigând partida disputată cu U Mobitelco.

Un alt proiect important pentru Valentin Dinu este colaborarea cu trupa Holograf, pentru un duet la piesa „Ochii tăi“. „Nu mă aşteptam în viaţa mea să ajung să cânt cu băieţii de la Holograf. Am fost la repetiţii şi totul a decurs bine”, ne-a declarat, încântat, tânărul. Valentin s-a născut într-o familie de muzicieni: mama sa a urmat Liceul de Muzică din Ploieşti, iar tatăl lui a cântat la chitară şi vocal în localuri din toată ţara. Valentin a început să interpreteze piese din repertoriul lui Michael Jackson, la vârsta de 9 ani. După ce a terminat zece clase, el a fost nevoit să renunţe la şcoală pentru a-şi ajuta familia. S-a angajat la un depozit de materiale, unde a lucrat doi ani. La 19 ani, s-a căsătorit, iar acum are un băiat de doi ani şi patru luni. „Chiar dacă îmi este greu, nu regret nicio clipă că m-am căsătorit la o vârstă fragedă“, a declarat tânărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Anunț pierdere Certificat de Inregistrare CUI 11012736 din 28.09.1998

SC RO-Bangla SRL, CUI 11012736, cu sediul in Sat...

Madama Butterfly, producție a Operei Naționale București, în cea de-a patra zi a Bucharest Opera Festival

Opera Națională București prezintă luni, 10 iunie, ora 19:00,...

Un cutremur de magnitudinea 4,1 a avut loc ieri în zona seismică Vrancea-Buzău

Miercuri, în zona seismică Vrancea-Buzău, a avut loc un...

Circulaţie rutieră pe o singură bandă timp de doi ani pe podul Giurgiu – Ruse

Circulația rutieră pe podul peste Dunăre de la Ruse...