Prahova – Un deputat PDL acuza autoritatile de lipsa de reactie fata de „actiuni electorale ilegale”

Prahova –  Un deputat PDL acuza autoritatile de lipsa de reactie fata de „actiuni electorale ilegale”

Deputatul PDL de Prahova Cristian Burlacu sustine ca autoritatile nu se implica in stoparea desfasurarii actiunilor „ilegale in cadrul campaniei electorale”, acesta afirmand ca USL incearca sa deturneze in favoarea sa intentia reala de vot a electoratului.
Potrivit unui comunicat al deputatului prahovean remis, marti, presei, campania „Mita si votul ilegal inseamna inchisoare” ar fi sustinuta de Ministerul Administratiei si Internelor „doar pe hartie”, in contextul in care in orasele prahovene Breaza si Comarnic mita electorala se da „pe fata” si „fara frica”.
Burlacu sustine ca in fiecare seara, locuitorii celor doua orase ar fi invitati de candidatii USL la posturile de primar la doua restaurante, unul dintre ele apartinand unui var al presedintelui PNL Prahova, Mircea Rosca.
Potrivit parlamentarului de Prahova, primarii in functie ai celor doua localitati, Nicolae Ferastraeru si Dorian Botoaca, dar si membrii PDL au solicitat, luni seara, interventia Politiei pentru stoparea „actiunilor penale” care se desfasurau la acel moment, dar oamenii legii nu au intervenit.
„Luni, intre orele 19.00 si 20.30, atat membri ai PDL, cat si primarii celor doua localitati, domnii Nicolae Ferastraeru si Dorian Botoaca, au apelat serviciul de urgenta 112, chiar in timp ce aceste actiuni penale se aflau in plina desfasurare, solicitand ca politia sa intervina, operativ, potrivit legii. Asa cum, imediat, m-au informat primarii nostri, aceste demersuri au fost inutile, petrecerile electorale social-liberale continuand nestingherite”, se arata in comunicatul de presa.
Cristian Burlacu isi exprima „indignarea” fata de lipsa de reactie a autoritatilor, dar si fata de felul in care USL „incearca sa deturneze, in favoarea sa, intentia reala de vot a electoratului”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments